Breed reisaanbodKosteloos donerenFAQ
Volg ons op:

Stichting Travelwish

BOEK EEN VAKANTIE EN MAAK OOK EEN ANDER BLIJ!

 
Jaarlijks 35 miljoen vakanties
Jaarlijks worden meer dan 35 miljoen vakanties geboekt met een waarde van € 16 miljard zonder enige structurele bijdrage aan kansarme families of kinderen wereldwijd. Maar ook voor honderdduizenden Nederlanders is op vakantie gaan niet mogelijk. Zij hebben niet de financiële middelen om een reis of een dagje weg te betalen. Stichting TravelWish helpt en heeft geen winstoogmerk. We vinden het belangrijk dat iedereen de kans krijgt om even uit zijn of haar vertrouwde omgeving weg te zijn. Dat verbreedt je horizon. Letterlijk en figuurlijk.
 
Wat doet TravelWish
TravelWish heeft afspraken gemaakt met een groot aantal bij de ANVR en SGR aangesloten reispartners: reisorganisaties, airlines en hotels. Zij zijn enthousiast om ons te steunen. Elke keer als je boekt via een van deze reispartners, gaat er een bedrag naar een goed doel. Je bepaalt zelf aan welk doel je wilt doneren. Boeken via TravelWish kost je niets méér. Maar het levert je wél wat op: het idee dat je het voor anderen mogelijk maakt ook eens op vakantie of een dagje weg te kunnen. TravelWish start met het aanbieden van een breed reisaanbod en zal in de toekomst extra initiatieven initiëren. Zo onderzoekt TravelWish ook de mogelijkheid om dagrecreatie te boeken.
 
Goede doelen
Je kiest zelf naar welk goed doel jouw donatie gaat. Alle aangesloten goede doelen hebben te maken met vakanties of recreatie voor families of kinderen in Nederland en buitenland. Wil je een goed doel toevoegen dan kun je deze ter goedkeuring aanmelden via: info@travelwish.nl
 
Zoek, vind en boek
Je kunt bij TravelWish op jouw favoriete reisorganisatie of bestemming zoeken. Je komt dan direct op de website van de reisorganisatie, airline of hotel terecht. Je kunt vanaf hier verder zoeken en jouw reis boeken. Zoek je liever direct via Google, dan kun je via Google je favoriete vakantie en reisorganisatie zoeken en daarna jouw vakantie via één van de reispartners van TravelWish boeken. Op deze manier doneer je altijd aan één van de goede doelen naar keuze.
 
Wie betaalt TravelWish?
De prijzen zijn de directe prijzen van de reisorganisaties, airlines en hotels. Je betaalt niets méér. Jouw bijdrage is dus kosteloos. De reispartners betalen TravelWish vervolgens een bedrag, de commissie. Elke 6 maanden doneert TravelWish de commissies aan de goede doelen.

WAAROM VIA TRAVELWISH BOEKEN

  • BREED REISAANBOD

    Boek je vakantie via TravelWish op de website van vele reisorganisaties, airlines en hotels. Van een weekendje weg tot een verre bestemming.

  • GOEDE DOELEN

    Bij elke boeking doneer je zonder extra kosten aan reis- en recreatief gerelateerde projecten en goede doelen naar keuze.

  • GRATIS STAATSLOT

    Per boeking ontvang je een gratis 1/5de staatslot. Zo maak je kans op de jackpot en je ultieme TravelWish te winnen.

 
ZOEK JE VAKANTIE